Kinderpostzegelactie

Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in zodat andere kinderen geholpen worden doormiddel van verschillende projecten. Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere leuke producten te verkopen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt sinds 1948 gehouden en is uniek in de wereld. Daar mogen we best trots op zijn. De actie is van woensdag 25 september tot en met 2 oktober 2019!

Thema 2019: Dichtbij ieder Kind

Dichtbij! Kinderpostzegels staat dichtbij ieder kind. Dit jaar willen we een deel van het opgehaalde geld inzetten voor daklozenopvang. Deze kinderen hebben al veel meegemaakt en ook in de opvang gaan ze weer door een moeilijke periode heen. Lees alles over dit thema op onze special DICHTBIJ pagina op deze site.

Producten te koop!
Ook dit jaar is het assortiment weer verrassend. Nieuw is dat er een donatie gedaan kan worden voor een kind in de daklozenopvang in Nederland. Daarnaast hebben we weer leuke kaarten, thee, bollen, een hippe shopper en natuurlijk de Kinderpostzegels met dit jaar zogenaamde MAXI-kaarten. 

Kinderen halen bestellingen op met de Kinderpostzegel bestel-app
Voor het derde jaar op rij kunnen de Kinderpostzegelproducten verkocht worden via de app. Deze bestel-app zorgt voor lagere kosten en een veel snellere levering.

Lokaal Besteden
Sinds vorig jaar kunnen scholen een deel van het geld dat ze met de actie hebben opgehaald besteden aan een project dichtbij. In hun eigen stad, dorp, wijk of school. Zoals bijvoorbeeld het steunen van een Weekendschool, boeken voor de schoolbibliotheek of speelmateriaal voor kinderen in de crisisopvang. Kijk hier voor meer informatie: Lokaal Besteden.