Met Kinderpostzegels op schoolreis naar CORPUS

21-03-2022

Het was feest in CORPUS! Waarom? Het was tijd voor het enige echte Kinderpostzegels-schoolreisje. 

Tijdens de Kinderpostzegelactie 2021 haalden 125.000 basisschoolkinderen geld op voor andere kinderen. Door vorig jaar mee te doen maakten de kinderen ook nog eens kans op te gekke prijzen. Het maakte niet uit of er veel of weinig kinderen in de klas zaten of waar een school stond: alle deelnemende klassen uit het hele land maakten kans op prijzen als een meet & greet met Team Dylan Haegens of een schoolreis naar CORPUS.

Leuk en leerzaam uitje

Vorige week was het eindelijk zover: het schooluitje naar CORPUS. Vanuit alle hoeken van Nederland kwamen de winnende klassen naar Leiden om samen een leuk en leerzaam dagje uit te gaan. In CORPUS maakten de klassen een reis door de mens. Onderweg kwamen ze spannende attracties tegen en leerden ze op een interactieve manier hoe het lijf werkt. Na een avontuur van een uur was het tijd om te… doen! Gekke proefjes, moeilijke uitdagingen en grappige opdrachten: hier waren de kinderen wel even zoet.

Win-win

Meedoen aan de Kinderpostzegelactie was driedubbel leuk voor deze klassen. Naast het langs de deuren gaan en het winnen van een toffe prijs, haalden ze ook nog eens geld op voor projecten die bijdragen aan het ontwikkelen van veerkracht bij kinderen. 

Over de Kinderpostzegelactie

Stichting Kinderpostzegels Nederland geeft kinderen kansen op een betere toekomst. Dat doen we door verschillende programma's en projecten te steunen die kinderen concreet helpen. En al sinds 1948 gaan kinderen voor elkaar langs de deuren, met de Kinderpostzegelactie. Vorig jaar deden ruim 125.000 kinderen mee. Samen haalden ze maar liefst 8.526.365 euro op. Ook dit jaar komt er weer een Kinderpostzegelactie. Schrijf 28 september t/m 5 oktober 2022 maar vast in je agenda.

Gerelateerd