Doe mee aan de #pleeggezinchallenge en win een prijspakket

30-04-2020

Samen met De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen en JongWijs delen we elke week een #pleeggezinchallenge die je samen met je pleeggezin, vanuit huis of in je buurt kunt uitvoeren.

De opdracht van deze derde challenge is om een collage te maken met een mooie boodschap. Maak daarbij gebruik van materialen die je binnen of buiten kunt vinden. Verzamel bijvoorbeeld allemaal spullen in alle kleuren van de regenboog en maak je dan een regenboog? Ga je naar het bos en maak je van alle takjes, blaadjes en bloemen letters die een mooie zin vormen? Jij krijgt de vrijheid om iets moois te maken van materialen die jij leuk vindt.

Tip: bedenk eerst welke boodschap je wilt brengen en ga daar dan passende spullen bij zoeken. Als ondergrond voor je foto kun je de tuin gebruiken, of  gewoon de woonkamer. Of misschien wandel je wel net in het bos en kun je daar je creativiteit op de grond kwijt. Wij zijn benieuwd naar jouw boodschap! Uiteraard mag je ook jezelf en je pleeggezinsleden in je kunstwerk verwerken, maar dat hoeft niet. 

Inzenden kan tot en met zondag 10 mei.

➜ Meer informatie: denvp.nl/pleeggezinchallenge