Prachtig bedrag van de Nationale Postcode Loterij ontvangen!

05-03-2019

We zijn blij en dankbaar! Gisteren ontving Kinderpostzegels een cheque van maar liefst € 500.000,- tijdens het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij in Koninklijk Theater Carré! Met dit bedrag kunnen we weer veel kwetsbare kinderen helpen.

Sinds 2014 is Kinderpostzegels een van de vaste beneficiënten van de Nationale Postcode Loterij. Jaarlijks ontvangen we van hen een prachtig bedrag van 500.000 euro.

De Nationale Postcode Loterij
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,8 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Ze maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor 99 vaste goede doelen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, natuurbescherming, milieu en sociale cohesie in Nederland. Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kunnen goede doelen hun belangrijke werk voortzetten en nieuwe projecten starten.

Ook voor Kinderpostzegels meespelen met de Nationale Postcode Loterij?
Wilt u ook mee spelen met de Nationale Postcode Loterij? U steunt dan ons werk én het werk van 98 andere goede doelen. Uw geld is dus goed besteed en u maakt elke maand kans op kleine en grote prijzen. Speel mee