Waarom de Kinderpostzegelactie?

12-09-2018

Wij willen dat kinderen – ongeacht de situatie, plaats of omstandigheden waarin zij opgroeien - de kans krijgen het beste en het mooiste uit zichzelf te halen.

Dit is niet overal vanzelfsprekend. Daarom hebben wij uw steun nodig. Hiermee geven wij kwetsbare kinderen in binnen- en buitenland kansen op een mooie ontwikkeling. U kunt deze kinderen helpen door een bestelling te plaatsen bij de kinderen aan de deur of in onze WEBSHOP.

De Kinderpostzegel-traditie
Dit jaar vindt de Kinderpostzegelactie alweer voor de zeventigste keer plaats. Een traditie om trots op te zijn! Natuurlijk gaan wij met onze tijd mee. Dankzij vernieuwingen, zoals een online spel en een bestel-app, zijn kinderen nog steeds enthousiast. Zij zetten zich tijdens de actie graag in voor een ander. De kinderen gaan vanaf woensdag 26 september langs de deuren om Kinderpostzegels en andere leuke producten te verkopen

De campagne
Vanaf 13 september start onze campagne in de vorm van televisiespotjes en extra berichten op sociale media. 
Met de televisiespotjes en berichten op sociale media vragen wij mensen alvast om tijdens de actie een aankoop te doen. Natuurlijk kost onze campagne geld. Wij gebruiken hiervoor de bijdrage van de Goede Doelen Loterijen. Zo kunnen we het door de kinderen opgehaalde geld zoveel mogelijk besteden om kwetsbare kinderen helpen. Voor kinderen, door kinderen!

Doe een voorbestelling
Nieuwsgierig naar de Kinderpostzegels en andere leuke producten dit jaar? Vandaag openen wij onze webshop al! U kunt dus nu al een bestelling plaatsen. Worden het de Kinderpostzegels en kaarten met de Fabeltjeskrant, of misschien toch die leuke tas met tekst van Pippi Langkous of het blikje met emoji-pleisters? Neem snel een kijkje in onze webshop en plaats als een van de eersten een bestelling dit jaar!

Nieuwsgierig geworden naar het televisiespotje? Bekijk 'm hier: