TV-spotje gezien? Webshop is geopend!

13-09-2018

Nieuwsgierig naar de Kinderpostzegels en andere leuke producten dit jaar? Neem een kijkje in onze webshop en plaats een voorbestelling!

De Fabeltjeskrant op Kinderpostzegels
Bekijk alvast onze gloednieuwe producten in onze webshop. Dit jaar staan de bekende personages van De Fabeltjeskrant op de zegels! Ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum van deze iconische televisieserie hebben wij een ereplekje voor Meneer de Uil, Bor de Wolf en Juffrouw Ooievaar op de Kinderpostzegels dit jaar. 

Een goed thuis
Mede dankzij uw bestelling kunnen 400.000 kinderen worden geholpen aan een goed thuis. Zoals Peggy, een van onze ambassadeurs. Nadat zij al veel heeft meegemaakt, woont ze nu in een pleeggezin dankzij de inzet van vele schoolkinderen. Ze heeft een eigen kamer en kan daar samen wonen met haar zusje. 

Plaats een voorbestelling
Naast de Kinderpostzegels hebben wij nog andere leuke producten, zoals een shopper met tekst van Pippi Langkous of het blikje met emoji-pleisters. Kunnen wij ook dit jaar op u rekenen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en plaats als een van de eersten een bestelling dit jaar!