Playing for Success

Geloven in jezelf

Als het een tijdje niet goed gaat op school kunnen kinderen gaan geloven dat ze het echt niet kunnen. Terwijl dat vaak helemaal niet zo is. Met het project Playing for Success krijgen deze kinderen de kans om in een naschools programma van 10-12 weken een flinke dosis zelfvertrouwen op te bouwen.

Leren met een wow-factor
Kinderen van 9-14 jaar komen bij elkaar op een bijzondere locatie, zoals een theater of een voetbalstadion. Plekken waar je normaal niet zomaar mag rondlopen, dus dat maakt het extra speciaal. Daar doen ze allerlei activiteiten om zo op een positieve, leuke manier samen nieuwe dingen te leren. Samenwerken, beter voor jezelf opkomen, doorzetten – ook als je het moeilijk vindt- en vragen durven stellen: alles komt aan bod.

Meer zelfvertrouwen  
De kinderen zien dat ze niet de enige zijn en ontdekken dat ze wél kunnen leren. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en omdat ze beter in hun vel zitten, gaat het op school ook vaak beter. 

Wat doen wij?
Met dit programma helpen we kinderen die dreigen vast te lopen op school. We zorgen dat ze weer vertrouwen in zichzelf krijgen en daardoor beter meekomen op school.

Kijk mee naar de ervaringen van Curt, Lisa en Olvier: 

 

 

Meer informatie op playingforsuccess.nl