Vacature HR adviseur

Wil jij een bijdrage leveren aan de transitie binnen Kinderpostzegels naar een meer toekomstbestendige lerende organisatie in de rol van HR Adviseur? Jij krijgt veel ruimte om met initiatieven te komen en daarin het voortouw te nemen. Interesse? Lees snel verder!

Stichting Kinderpostzegels is volop in beweging. We willen verder bouwen en ontwikkelen en daarbij het werkgeluk van de medewerkers centraal stellen. Daarvoor zijn wij op zoek naar een bevlogen

HR adviseur

4/5 dagen per week

Stichting Kinderpostzegels is in beweging, dat is voelbaar binnen de hele organisatie, maar ook zeker in de functie van HR Adviseur. De HR Adviseur heeft een belangrijke rol in het sturen van deze organisatieontwikkeling richting een toekomstbestendige, lerende organisatie.

Profiel

Veranderingen volgen elkaar snel op, waardoor de dynamiek hoog is. Je werkt dan ook graag in een omgeving die continu in beweging is. Naast adviseur en coach voor het management, fungeer je ook als (strategisch) sparringpartner. Je geeft advies op alle gebieden binnen het HR vakgebied.

Je bent pragmatisch, relativerend en je kunt goed omgaan met dagelijkse operationele ad hoc zaken. In deze veelzijdige rol werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, implementeren en evalueren van het HR-beleid en HR-instrumenten. Hierbij signaleer jij knelpunten en werk je mee aan het verbeteren van processen en het borgen van resultaten. Daarnaast durf je kritische vragen te stellen en beslissingen te nemen waarvan je weet dat deze bijdragen aan de langere termijn visie en doelstellingen van de stichting. Je bent een integer verbinder.

Kennis en ervaring

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM.
  • Je hebt minimaal vier jaar werkervaring in een HR advies rol.
  • Je hebt veel kennis én je kunt je netwerk inzetten om de juiste informatie te verkrijgen over alle relevante wet- en regelgeving omtrent onder andere sociale zekerheid en WVP.
  • Je bent een stevige en doortastende persoonlijkheid die zich prettig voelt in een veranderende organisatie.
  • Je communiceert helder en inspirerend.

Dit bieden wij

Bij Stichting Kinderpostzegels kom je te werken in een informele en open werkomgeving waar met veel liefde en toewijding wordt gewerkt. Deze betrokkenheid staat ook bij jou voorop. Daarnaast kom je te werken in een brede functie, waarbij voldoende ruimte en mogelijkheden zijn voor ontwikkeling en ontplooiing. Uiteraard staan er passende arbeidsvoorwaarden tegenover. De functie van HR Adviseur in ingedeeld in schaal 10 van de CAO Jeugdzorg. De standplaats voor deze functie is Leiden.

Over Kinderpostzegels

Kinderpostzegels je kent ze vast wel. Misschien heb je ze zelf nog wel verkocht! Tijdens de unieke Kinderpostzegelactie in september zetten duizenden schoolkinderen zich in voor kinderen in binnen- en buitenland die hulp nodig hebben. De missie van Kinderpostzegels is helder: We geven kwetsbare kinderen kansen op een fijne ontwikkeling. Dit doen wij in programma's en projecten, samen met kinderen, volwassenen en organisaties die onze visie delen.

Stichting Kinderpostzegels komt in actie voor kwetsbare kinderen, ook in het buitenland. Onder het motto 'voor kinderen, door kinderen' brengen wij daadkracht, kennis en ervaring, geld, actie en support bijeen voor kinderen die struikelblokken tegenkomen in hun ontwikkeling.

Lees meer over ons

Vragen?

Heb je nog vragen over de vacature of procedure, dan kun je contact opnemen met Ester Verkerk, Interim HR Adviseur, via [email protected]

Wil jij deze baan?

Reageren kan tot en met 26 januari 2020 via ons online sollicitatieformulier.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.