Vacature Medewerker marketing en communicatie

Kinderpostzegels, je kent ze vast wel. Misschien heb je ze zelf nog wel verkocht! Tijdens de Kinderpostzegelactie in september zetten duizenden schoolkinderen zich in voor kinderen in binnen- en buitenland die hulp nodig hebben. De missie van Kinderpostzegels is helder: we geven kinderen kansen op een betere toekomst. Kinderpostzegels staat dicht bij ieder kind.

Binnen de afdeling Markering, Communicatie en Fondsenwerving is er per direct een vacature ontstaan voor een

MARKETING- EN COMMUNICATIEMEDEWERKER 32 - 36 uur per week

Het betreft een tijdelijke vacature. We zijn op zoek naar iemand die snel beschikbaar is tot medio oktober 2019.

Heb jij al enige ervaring binnen het vakgebied Marketing en Communicatie, en is digital echt jouw ding? Dan hebben wij deze super leuke uitdaging voor jou! Wij bieden jou een baan waarin jij onder andere actief aan de slag gaat met het grootste event, onze jaarlijkse Kinderpostzegelactie. Je hebt kennis van online, (de technische kant van onze website, social media tools etc.) met als focus het beheren van de website, het uitzetten van activiteiten op onze social media-kanalen en het opzetten campagnes.

In deze rol is pro-activiteit een must, je stapt liever op een collega af dan te wachten op een antwoord per mail. Met jouw enthousiasme weet je mensen mee en in beweging te krijgen. Daarnaast vind jij het ook niet erg om je mouwen op te stropen, om ervoor te zorgen dat die mailing op tijd de deur uit gaat.

Hier herken jij je volledig in:

  • Je beschikt over een MBO4-niveau
  • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring
  • Voor jou kent social media geen geheimen
  • Tools als Google Analytics, Adwords en mailprogramma’s kun je dromen
  • Je denkt vooruit, werkt oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent snel en voor minimaal 32 uur per week beschikbaar

Dit bieden wij:

Een mooie baan, met impact voor kinderen, met goede arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg. Wij bieden een tijdelijk contract tot medio oktober. Als we zien dat jij je goed weet te ontwikkelen, dan zijn er wellicht mogelijkheden om het dienstverband voort te zetten.

Wil jij deze baan?

Reageer dan  direct via het online sollicitatieformulier. Daar wij snel iemand willen aanstellen, zullen we geschikte kandidaten per omgaande uitnodigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.