Veelgestelde vragen

De Kinderpostzegelactie

Vraag over de actie

Ik ben te laat met het insturen van de bestelformulieren, wat moet ik doen?

Dit kan gebeuren en dat is geen probleem. Wij verzoeken je de ingevulde bestelformulieren alsnog z.s.m. in te sturen met de compleet ingevulde groepskaart.

Je hebt twee retourenveloppen ontvangen. Indien je de complete zending in twee enveloppen terugstuurt, voeg dan aan beide enveloppen een groepskaart toe. Mocht je geen retourenvelop meer hebben, dan verzoeken wij je de formulieren op te sturen naar: Stichting Kinderpostzegels Nederland, Antwoordnummer 60115, 3060 VB ROTTERDAM (frankeren is niet nodig). Graag voorzien van een begeleidend briefje waarop de naam- en adresgegevens van de school en de groepsnaam staan vermeld.

Wanneer gaat de Kinderpostzegelactie 2021 van start?

De Kinderpostzegelactie start meestal de laatste woensdag van september. In 2021 vindt de actie plaats van woensdag 29 september t/m woensdag 6 oktober.  

Aanmelden voor de actie van 2021 is al mogelijk! Kijk hiervoor op scholen.kinderpostzegels.nl of bel even met tel. 071 - 525 98 25. 

 

Mag ik met mijn groep eerder starten dan 29 september 2021 12.00uur?

Het is niet de bedoeling om al eerder te beginnen. De startdatum en –tijd zijn vastgelegd zodat alle kinderen tegelijk op pad kunnen en zo allemaal gelijke kansen hebben.

Aanmelden voor de Kinderpostzegelactie

Ik wil met mijn groep meedoen met de Kinderpostzegelactie

De Kinderpostzegelactie 2021 start op woensdag 29 september en eindigt op woensdag 6 oktober. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Je kan ons ook bellen op 071 - 525 98 25. 

Contact met Kinderpostzegels

Contact met Kinderpostzegels

Wanneer je vraag er niet bij zit, neem dan contact met ons op. 

Heeft u een vraag?

Vragen over uw bestelling

Antwoorden op overige vragen kunt u hiernaast vinden.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen per mail, via ons contactformulier, of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.
e. [email protected]
t. 0900-8212349