Veelgestelde vragen

De kinderpostzegelactie

Algemene vragen over de actie

Mijn school doet niet mee aan de kinderpostzegelactie. Kan ik dan wel meedoen?

Wij vinden het heel leuk dat je mee wil doen! Dat kan ook als je school niet mee doet, dus dat is goed nieuws! Bel ons via tel. 071 – 5259825 of mail via het contactformulier om je aan te melden. Je juf of meester kan zich ook nog bij ons aanmelden, zodat je samen met je klasgenootjes mee kan doen. Dat is natuurlijk net wat leuker en als je in je eentje meedoet, maak je helaas geen kans op prijzen.

Als een koper de QR code heeft gescand, moet er dan ook nog een papieren formulier worden ingevuld?

Nee, dat hoeft niet. Als iemand de QR code scant, dan kan deze koper de bestelling helemaal afronden en betalen. Jij hoeft dan verder niets te doen. Deze verkopen komen automatisch in je overzicht te staan. Vergeet alleen de deurzegel niet!

Vragen over de game

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

De winnaars van de game en de groepen met het hoogste aantal digitale bestellingen gemiddeld per leerling worden bekend gemaakt op donderdag 6 oktober. Kijk daarvoor om 11.00 uur naar de laatste Wind Mee Show. De overige winnaars maken we bekend op dinsdag 8 november. Wil je meer weten over de prijzen? Kijk dan hier

Wanneer kan ik de game spelen?

Je kan de game spelen vanaf de start van de actie, woensdag 28 september om 12u. Daarna tot en met woensdag 5 oktober, elke dag tussen 8 uur ´s ochtends en 9 uur ´s avonds. Maak samen met je ouders of verzorgers afspraken hoe vaak en hoe lang er gespeeld mag worden. 

Overige vragen

Wanneer ontvang ik de verkoopmap en bestelformulieren?

Op vrijdag 22 september krijg je van je leerkracht alvast de infokaart voor leerlingen en ouders. Hier staat je persoonlijke code op. Daarmee kan je inloggen op actiekpz.nl om de uitleg te bekijken. Op woensdag 27 september krijg je van je leerkracht je verkoopmap met persoonlijke QR code. Deze materialen worden pas bij de start van de actie uitgedeeld zodat iedereen tegelijk kan beginnen.

Contact met Kinderpostzegels

Mijn vraag staat er niet tussen

Geen probleem, wij helpen je graag. Neem contact met ons op via:

  • Telefoon: 071-5259825
  • Via Whatsapp op: 06–86825556 (alleen tijdens de actieweek van 28 september tot en met 5 oktober)
  • Je kan ook mailen naar [email protected]
  • Of vul het contactformulier in

Heeft u een vraag?

Vragen over uw bestelling

Antwoorden op overige vragen kunt u hiernaast vinden.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen per mail, via ons contactformulier, of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Ook kunt u contact met ons opnemen via sociale media. Door grote drukte kan de reactietijd langer zijn dan u van ons gewend bent, onze excuses daarvoor.

e. [email protected]
t. 0900-8212349