Veelgestelde vragen

De kinderpostzegelactie

Aanmelden voor de Kinderpostzegelactie

Hoe meld ik mijn school aan voor de kinderpostzegelactie?

Wat leuk dat je meedoet met de kinderpostzegelactie. Je kunt je school of groep aanmelden voor de actie van 2023 tot en met dinsdag 26 september. Dat kan online via het aanmeldformulier, of door ons te bellen via  telefoonnummer: 071 – 5259825. 

Algemene vragen over de actie

Wanneer gaat de Kinderpostzegelactie 2023 van start?

De Kinderpostzegelactie start meestal de laatste woensdag van september. In 2023 beginnen we op woensdag 27 september om 12u en de actie eindigt op 4 oktober.  

Meld je aan via het aanmeldformulier of bel 071 - 525 98 25.

 

Ik ben te laat met het insturen van de bestelformulieren, wat moet ik doen?

Dit kan gebeuren en dat is geen probleem. Wij verzoeken je de ingevulde bestelformulieren alsnog z.s.m. in te sturen met de compleet ingevulde groepskaart.

Je hebt twee retourenveloppen ontvangen. Indien je de complete zending in twee enveloppen terugstuurt, voeg dan aan beide enveloppen een groepskaart toe. Mocht je geen retourenvelop meer hebben, dan verzoeken wij je de formulieren op te sturen naar: Stichting Kinderpostzegels Nederland, Antwoordnummer 60115, 3060 VB ROTTERDAM (frankeren is niet nodig). Graag voorzien van een begeleidend briefje waarop de naam- en adresgegevens van de school en de groepsnaam staan vermeld.

Een leerling heeft per ongeluk niet alle ingevulde bestelformulieren op tijd ingeleverd. Ik heb de retourenveloppen al opgebruikt. Wat nu?

Geen probleem. Stuur de ingevulde bestelformulieren op naar:

Stichting Kinderpostzegels
T.a.v. de afdeling Service & Informatie
Antwoordnummer 10349
2300WB  LEIDEN

Voeg een briefje bij met gegevens van de school. Wij zorgen er voor dat deze verkopen nog worden opgeteld bij de groepsopbrengst. 

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

De winnaars van de game worden bekend gemaakt op donderdag 6 oktober, net als de groepen met het hoogste aantal digitale bestellingen gemiddeld per leerling. Ook de winnaars van een schoolreisje naar keuze maken we dan bekend. De winnaars die op basis van de totale opbrengst een schoolreisje naar Nemo winnen horen dat op dinsdag 8 november. Je kan meer lezen over de prijzen op actiekpz.nl

Mag ik met mijn groep eerder starten dan 27 september 2023 12.00uur?

Het is niet de bedoeling om al eerder te beginnen. De startdatum en –tijd zijn vastgelegd zodat alle kinderen tegelijk op pad kunnen en zo allemaal gelijke kansen hebben.

Welke bestellingen worden opgeteld bij de opbrengst van mijn groep?

1.    De verkopen die jouw leerlingen via de QR-code op de verkoopmap doen
2.    De verkopen die jouw leerlingen doen door het verspreiden van hun persoonlijke linkje in Mijn Webshop 
3.    De verkopen die jouw leerlingen ophalen met de papieren bestelformulieren

Let op! De ingevulde bestelformulieren moeten nog wel opgestuurd worden naar Kinderpostzegels. Gebruik hiervoor de retourenvelop die je in het actiepakket vindt. Zodra ook alle papieren bestelformulieren zijn verwerkt, weten we jullie definitieve opbrengst. Op basis van deze definitieve opbrengst zullen de winnaars van de prijzen worden geselecteerd.
 

Waar vind ik uitleg over de Kinderpostzegelactie?

Je hebt de handleiding ontvangen bij het actiepakket dat je per post hebt opgestuurd gekregen. Je kunt 'm ook online bekijken: handleiding.

Hoe kan ik een leerling aanmelden voor één van jullie projecten?

Heb jij een leerling in je groep die wel wat wind mee kan gebruiken en die baat zou hebben bij één van onze projecten? Meld hem of haar dan aan. Kijk hier voor meer informatie. 

Een leerling heeft per ongeluk contant geld aangenomen. Wat moet ik nu doen?

Als jouw leerling nog weet waar hij/zij het contant geld heeft aangenomen, dan kan hij/zij dit het beste teruggeven aan de koper. Weet hij/zij dat niet meer, stuur het ingevulde bestelformulier dan in een envelop met het ontvangen geld op naar:
Stichting Kinderpostzegels
T.a.v. de afdeling Service & Informatie
Antwoordnummer 10349
2300 WB  LEIDEN

Voeg altijd even een briefje bij dat er per ongeluk contant geld aangenomen is. Wij zullen de bestelling gewoon uitleveren en ervoor zorgen dat de koper niet alsnog een rekening ontvangt. 

Mijn vraag staat er niet tussen

Op de meeste vragen vind je antwoord bij onze veelgestelde vragen. Wanneer je vraag er niet bij zit, neem dan contact met ons op. 

Contact met Kinderpostzegels

Contact met Kinderpostzegels

Wanneer je vraag er niet bij zit, neem dan contact met ons op. 

Heeft u een vraag?

Vragen over uw bestelling

Antwoorden op overige vragen kunt u hiernaast vinden.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen per mail, via ons contactformulier, of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Ook kunt u contact met ons opnemen via sociale media. Door grote drukte kan de reactietijd langer zijn dan u van ons gewend bent, onze excuses daarvoor.

e. [email protected]
t. 0900-8212349