Veelgestelde vragen

Doneren en schenken

Ik ben gebeld door Kinderpostzegels, is dit jullie telefoonnummer?

Dat klopt! We bellen mensen die hebben meegedaan aan de Kinderpostzegelactie. Om hen te bedanken en meer te vertellen over hoe we de donatie van de bestelling besteden aan kinderen. En om hen te vragen of zij ons ook duurzaam willen steun en donateur worden. We bellen daarvoor vanuit een aantal telefoonnummers. Dit zijn: 

071-2206002
071-2020090
071-2020006
071-2206027

We proberen later nog eens terug te bellen. Wil je meer weten? Kijk dan op deze pagina

Heb je nog andere vragen of wensen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! Bel naar 0900-8212349 of mail ons via [email protected]

Ik wil graag donateur worden van Stichting Kinderpostzegels.

Wat fijn dat je wilt helpen! Stel je eens voor. Een kind dat in armoede opgroeit of geen veilige, stabiele thuissituatie heeft. Bang is, al heel jong nare dingen heeft meegemaakt, of zich eenzaam voelt. Deze kinderen willen we er niet alleen voor laten staan. Steeds vaker hebben kinderen zó veel aan hun hoofd dat ze vastlopen op school, met alle gevolgen van dien.

Je kan eenvoudig eenmalig of structureel steunen. Klik hier voor meer informatie.

Ik wil mijn donateurschap opzeggen

Je kan een donateurschap bij Kinderpostzegels eenvoudig opzeggen of wijzigen door het contactformulier in te vullen. Als dit in orde is gemaakt sturen we een bevestiging per e-mail. Wil je liever een medewerker spreken? Bel dan tijdens kantooruren naar ons telefoonnummer 071–5259800. 

Hartelijk dank voor je duurzame steun. Met bijdragen van donateurs zoals jij, kunnen wij kinderen kansen geven op een betere toekomst. Samen met jou zetten we ons in voor gelijke ontwikkelingskansen voor alle kinderen. Met veel verschillende hulpprogramma’s in binnen- en buitenland, zorgen we dat honderd duizenden kinderen sterker in hun schoenen staan.  

Wil je hen blijven helpen? Het is ook mogelijk om eenmalig te doneren.

Ik wil een wijziging doorgeven

Wil je een wijziging aan ons doorgeven? Vul dan eenvoudig het contactformulier in. Je ontvangt van ons een bevestiging van de wijziging per e-mail. Let op, van belang is dat wij weten wat de oude gegevens waren en wat de nieuwe gegevens worden.
Wil je liever een medewerker spreken? Bel dan tijdens kantooruren naar telefoonnummer 071–5259800. 

Klopt het dat Stichting Kinderpostzegels donateurs werft?

Ja, dat klopt. Omdat er nog zoveel kinderen in binnen- en buitenland zijn die onze hulp hard nodig hebben, benaderen wij mensen die een bestelling hebben gedaan voor structurele steun. Om deze noodzakelijke steun ook in de toekomst te kunnen garanderen bent je mogelijk telefonisch benaderd om te vragen deze kinderen structureel te willen steunen met een financiële bijdrage. 

Kan ik mijn donaties en giften aan Stichting Kinderpostzegels aftrekken van de belasting?

Ja, dat kan. De Belastingdienst heeft onze stichting erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donateurs kunnen de donaties aan Kinderpostzegels onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl

Mijn vraag staat er niet tussen

Voor andere vragen over doneren of schenken aan Kinderpostzegels kan je bellen naar 071-5259800 of vul het contactformulier in. 

Heeft u een vraag?

Vragen over uw bestelling

Antwoorden op overige vragen kunt u hiernaast vinden.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen per mail, via ons contactformulier, of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Ook kunt u contact met ons opnemen via sociale media. Door grote drukte kan de reactietijd langer zijn dan u van ons gewend bent, onze excuses daarvoor.

e. [email protected]
t. 0900-8212349