Veelgestelde vragen

Doneren en schenken

Mijn bijdrage is 2 keer afgeschreven, wat nu?

Door een administratieve fout hebben wij van sommige donateurs de april-bijdrage in mei 2021 nogmaals afgeschreven. Onze oprechte excuses hiervoor. Het teveel afgeschreven bedrag wordt binnen enkele dagen teruggestort.

Ik wil graag donateur worden van Stichting Kinderpostzegels.

Wat ontzettend fijn dat u wilt bijdragen aan gelijke kansen voor ieder kind, ongeacht de situatie, plaats of omstandigheden waarin het opgroeit. Al voor 3 euro kunnen wij er voor zorgen dat een kind in India naar school kan! U kunt eenvoudig eenmalig of structureel steunen. Klik hier voor meer informatie.

Ik wil mijn donateurschap opzeggen

Wij willen dit graag voor u in orde maken. U kunt uw donateurschap eenvoudig opzeggen door het contactformulier in te vullen. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail.  Wilt u liever een medewerker spreken? Bel dan tijdens kantooruren naar telefoonnummer 071 – 525 98 00, optie 2.

Dank u wel voor uw hulp! Dankzij uw steun kon Patricia (10) met haar moeder terecht bij crisisopvang Stichting Oudezijds. Toen de ouders van Patricia gingen scheiden en zij uit huis moesten. Patricia en anderen blijven helpen? U kunt ook eenmalig doneren.

Ik wil een wijziging doorgeven

Wilt u een wijziging aan ons doorgeven? Vul dan eenvoudig het contactformulier in. U ontvangt van ons een bevestiging van uw wijziging. Let op, van belang is dat wij weten wat de oude gegevens waren en wat de nieuwe gegevens worden.
Wilt u liever een medewerker spreken? Bel dan tijdens kantooruren naar telefoonnummer 071 – 525 98 00, optie 2.

Klopt het dat Stichting Kinderpostzegels donateurs werft?

Ja, dat klopt. Omdat er nog zoveel kinderen in binnen- en buitenland zijn die onze hulp hard nodig hebben, benaderen wij mensen die een bestelling hebben gedaan voor structurele steun. Om deze noodzakelijke steun ook in de toekomst te kunnen garanderen bent u mogelijk telefonisch benaderd om u te vragen deze kinderen structureel te willen steunen met een financiële bijdrage. 

Kan ik mijn donaties en giften aan Stichting Kinderpostzegels aftrekken van de belasting?

Ja, dat kan. De Belastingdienst heeft onze stichting erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donateurs kunnen de donaties aan Kinderpostzegels onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl

Mijn vraag staat er niet tussen

U kunt contact opnemen met ons via tel. 0900 82 123 49 of vul het contactformulier in.

Heeft u een vraag?

Vragen over uw bestelling

Antwoorden op overige vragen kunt u hiernaast vinden.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen per mail, via ons contactformulier, of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.
e. [email protected]
t. 0900-8212349