VriendenLoterij

Sinds 1995 ontvangen we een bijdrage van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij steunt organisaties die mensen in Nederland helpen die in hun leven minder geluk hebben gehad, kwetsbaar zijn of om een andere reden onze steun verdienen. Speel mee en steun Kinderpostzegels.

De VriendenLoterij steunt organisaties die mensen in Nederland helpen die in hun leven minder geluk hebben gehad, kwetsbaar zijn of om een andere reden onze steun verdienen. Veel mensen spelen al mee ten behoeve van  kwetsbare kinderen die door Kinderpostzegels geholpen worden.

Speel mee met de VriendenLoterij
Draagt u Kinderpostzegels een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij. U maakt dan iedere maand kans op honderdduizenden prijzen oplopend tot € 100.000!

Word vriend van Kinderpostzegels
Activeer uw lot en speel mee. U speelt mee voor € 14,00 per lot per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. De helft van de lotprijs gaat direct naar Kinderpostzegels. In de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Naast de kans op prijzen oplopend tot € 100.000 maakt u met uw mobiele nummer ook kans op de unieke AutoJackpot! De enige jackpot die niet oploopt met geld maar met auto's. Deelname is vanaf 18 jaar. Met uw deelname helpt u duizenden kwetsbare kinderen aan een beter bestaan!

Wilt u ons liever op een andere manier steunen? Dat kan. Bekijk alle mogelijkheden