Bestelvoorwaarden

Levertijd na bestelling

Ondanks eerder bericht dat de levertijd uiterlijk eind november zou zijn, is deze van een aantal van onze producten door logistieke problemen in verband met de coronacrisis vertraagd. We verwachten uw bestelling uiterlijk in de eerste helft van december te kunnen leveren. Als u hier nog vragen over heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Via het papieren bestelformulier aan de deur

Als u een bestelling heeft gedaan via het bestelformulier bij een kind aan de deur, ontvangt u uiterlijk eind november 2021 uw bestelling. De verwerking van de papieren bestelformulieren kost enige tijd. De afgegeven eenmalige incasso vindt plaats ná ontvangst van uw bestelling, de acceptgirokaart ontvangt u apart en ook ná ontvangst van uw bestelling. 

Heeft u enkel gekozen voor een eenmalige donatie, dan verzenden wij geen product(en).

Via de QR-code op de verkoopbox of op het bestelformulier aan de deur

Als u een bestelling heeft gedaan bij een kind aan de deur door de QR-code op de verkoopbox of het bestelformulier te scannen met uw eigen mobiele telefoon, dan heeft u de bestelling afgerond in onze webshop. U ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. De bestellingen die worden gedaan vanaf 29 september ontvangt u binnen 3 weken per post. De pre-sale bestellingen worden vanaf 12 oktober geleverd.

Heeft u enkel gekozen voor een eenmalige donatie, dan verzenden wij geen product(en).

Via een digitale persoonlijke videoboodschap

Als u een bestelling heeft gedaan via een digitale persoonlijke videoboodschap, dan heeft u de bestelling afgerond in onze webshop. U ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Heeft u in de webshop betaald middels Ideal, dan ontvangt u de bestelling binnen 3 weken. 

Heeft u enkel gekozen voor een eenmalige donatie, dan verzenden wij geen product(en).

Via onze webshop

Binnen enkele minuten nadat u uw bestelling heeft afgerond in onze webshop, ontvangt u per e-mail een bevestiging. De bestellingen die worden gedaan vanaf 29 september ontvangt u binnen 3 weken per post. De pre-sale bestellingen worden vanaf 12 oktober geleverd. 

Heeft u enkel gekozen voor een eenmalige donatie, dan verzenden wij geen product(en).

Bezorging

Uw bestelling wordt als brievenbuspost bezorgd door PostNL. 

Tussenrekening MultiSafePay - in geval van iDeal

Uw iDeal betaling via de webshop loopt via onze betaalpartner Multisafepay. Zodra uw bank de betaling verwerkt heeft, staat er op uw afschrift NL17DEUT0265262879, dat is het bankrekeningnummer van Multisafepay.

Indien u een donatie heeft gedaan via onze donatiepagina zal deze worden afgeschreven via onze betaalpartner Buckaroo, zij gebruiken NL19DEUT0319821366 of NL56DEUT0265186420. 

Verzendkosten

Voor de bezorging van uw bestelling rekenen wij geen verzendkosten. 

Verkeerde bestelling ontvangen?

U kunt de producten terugsturen naar: Stichting Kinderpostzegels Nederland, Antwoordnummer 10349, 2300 WB Leiden. Graag een korte notitie toevoegen waarin u uitlegt wat de correcte bestelling had moeten zijn. Kinderpostzegels stuurt u dan de juiste bestelling toe en past de factuur aan. 

Mocht Kinderpostzegels ook een onjuist bedrag van uw rekening hebben afgeschreven, dan wordt het te veel betaalde bedrag uiteraard zo spoedig mogelijk teruggestort. Bij een te laag of nog te betalen bedrag wordt het bedrag alsnog geïncasseerd.

Bestelling dubbel ontvangen?

Neemt u dan contact met ons op.

Beschadigd of defect product ontvangen?

Neemt u dan contact met ons op.

Verplichting

Met het plaatsen van uw bestelling verplicht u zich tot betaling van uw bestelling. Indien u niet overgaat tot betaling, kunnen wij uw gegevens en de openstaande post overdragen aan een incassobureau.