Voor de pers

Wilt u meer informatie over de Kinderpostzegelactie dit jaar en over onze stichting? Wilt u een interview aanvragen of zoekt u beeldmateriaal of cijfers over Stichting Kinderpostzegels? Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens voor de pers
Pressure - Kim Visser
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam
T: 020 – 79 88 720
M: +31 6 15 47 61 72
E: kim@pr-essure.com

De Kinderpostzegelactie 2018
Vanaf woensdag 26 september t/m 3 oktober 2018 is het weer zover: de Kinderpostzegelactie. Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in zodat andere kinderen het beter krijgen. Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere leuke producten te verkopen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt sinds 1948 gehouden en is uniek in de wereld. Daar mogen we best trots op zijn.

Een goed thuis
400.000 kinderen worden geholpen aan een goed thuis dankzij de inzet van ruim 160.000 kinderen dit jaar tijdens de Kinderpostzegelactie. Zoals Andrea, een van onze ambassadeurs. Zij kon moeilijk meekomen op school en thuis was er geen geld om haar extra te ondersteunen. Dankzij onze steun kan zij zich goed ontwikkelen. Aan haar de eer om de eerste bestelling dit jaar te doen op dinsdag 25 september. Bekijk ook de verhalen van Frezgi & Johannes, Peggy en Khadji om te zien wat wij voor hen hebben betekend.

Stichting Kinderpostzegels Nederland
De missie van Stichting Kinderpostzegels is helder: we geven kinderen kansen op een betere toekomst. Kinderen zitten barstensvol energie, maar zijn tegelijk kwetsbaar. Hoe mooi zou het zijn als ieder kind het beste uit zichzelf kan halen? Dat het niet uitmaakt in welke situatie, plaats of omstandigheden het opgroeit... Lees meer over Stichting Kinderpostzegels.

Persbericht
Bekijk het persbericht over de eerste bestelling door Nicolette van Dam, het startschot van de Kinderpostzegelactie 2018.

Persfoto's eerste bestelling door Nicolette van Dam
Nicolette van Dam met kindambassadeur
Nicolette van Dam belt met twee kinderen aan
Nicolette van Dam met kindambassadeur en de Fabeltjeskrant-postzegels
Nicolette van Dam met groep kinderen en de Fabeltjeskrant-postzegels

Downloads
Download de foto van rennende kinderen 
Download de foto van de kinderpostzegels 2018
Download de foto van de kinderpostzegels + kaarten 2018
Download het logo van Stichting Kinderpostzegels

Televisiespotje
Vanaf 13 september 2018 zenden wij onze televisiespotje uit met als boodschap: de kinderen komen eraan! Bekijk het spotje.